HashtagsXRep
#QuiSom
Els administradors de @HashtagsXRep som un equip de voluntaris que ens vàrem proposar a l'estiu del 2018 defensar intensivament la #RepúblicaCatalana a la xarxa.

Creiem que la difusió de missatges pro-república, maximitzant els missatges a favor de Catalunya, així com els que puguin ser perjudicials per l'estat espanyol, i també els que s'originin per convocar accions que al principi poden no comptar amb el suport de partits o entitats, suposen un benefici pel conjunt d'usuaris de la xarxa republicana.

"...enlloc de a Twitter, hauríem d'estar al carrer..."

L'iniciativa @DivendresXRep des de la qual escollim un #hashtag temàtic cada divendres a les 21h va sorgir pensant amb les concentracions anti-feixistes del setembre 2018 a la Plaça de Sant Jaume (BCN), per informar i animar a tothom, nosaltres inclosos, a ser-hi presents per omplir la plaça per tancar l'accés als manifestants espanyols.

La #RepúblicaCatalana cal defensar-la a tots els àmbits, tant al carrer com a la xarxa!
#QuèFem
Un dels nostres objectius setmanals és aconseguir fer una tendència (trending topic) a Twitter, els divendres a les 21h mitjançant #hashtags.

En funció de l'actualitat de cada setmana, busquem:

DIFUSIÓ del missatge pro-república.
VISIBILITAT de causes relacionades amb els presos polítics, ajuda humànitaria, drets humans, injustícia i barbàrie espanyola, etc.
INTERNACIONALITZACIÓ de la causa, ja sigui col·laborant directament amb grups d'altres països, o intentant moure missatges fora de la nostra frontera que els puguin ser d'interès.
MOBILITZACIÓ a concentracions, aturades, vagues que puguin anar sorgint i siguin d'interès estratègic pel nostre territori.

L'objectiu final és mostrar i promocionar la RESISTÈNCIA incondicional a l'estat espanyol fins que assolim la independència.
#PerQuèFemTendències
Aquesta és una mostra dels continguts que han sobrepassat la barrera de Twitter, a partir de #hashtags que hem originat des de @DivendresXRep
Si contemplem Twitter com una eina que serveix per informar-se de manera interactiva, ens adonem que molta gent utilitza la Cerca de Twitter per saber sobre què s'està parlant a la seva zona, gent del seu entorn,...
La pantalla de Cerca de Twitter, mostra les 5 primeres tendències, que "representa" que contenen les paraules clau sobre les que està parlant la gent.
I aquí és on veiem la importància de fer la tendència els divendres a les 21h:
Quan un missatge aconsegueix posicionar-se al Top 5 de tendències, automàticament molta gent que entra a mirar sobre quins temes es parla, comença també a parlar sobre aquests temes. Si dins d'aquests temes hi ha missatges de resistència per la nostra part, a favor de la República Catalana, el fet de ser tendència provoca que s'expandeixi massivament durant uns dies.
I com heu vist, fins i tot a mitjans de comunicació!
#Participa
Participa als nostres atacs a la xarxa els divendres a les 21h!
Des de @DivendresXRep us animem a entrar a aquesta web on cada divendres:
A partir de les 17h podreu votar la proposta de hashtag a utilitzar.
A partir de les 20h podreu consultar la proposta guanyadora per començar a pensar els tweets a publicar.
A partir de les 21h ataquem la xarxa!

#HashtagsXRep sou tots vosaltres!

@DivendresXRep a Twitter
@HashtagsXRep a Twitter
#HashtagsXRep a Telegram
LOGIN
Accedeix al Login de Twitter per a registrar-te. Només demanem accés de lectura ja que mai publicarem res en nom teu.
#Accedeix